• 100% Biologisch
  • Geen kleur- of smaakstoffen
  • Gèèn verzendkosten
  • Niet goed? Geld terug!
Direct hier bestellen

Producent Girme's

Girme's Tarwegraspoeder

Girme’s informatie
Hemand C. Grime en zijn vader Chandrakant N. Girme zijn de eigenaren van de tarwegras boerderij in India. Samen oogsten ze al sinds 1998 tarwegras op de uitgestrekte Indische landbouwvelden.  Girme’s is gespecialiseerd in het produceren van biologische tarwegraspoeder op hun eigen boerderij. Het tarwegraspoeder is 100% biologisch en vrij van kleur-, geur- en smaakstoffen, pesticiden en zwarte metalen. Daarnaast is tarwegraspoeder ook glutenvrij.  

Bij Grime’s worden eerst de tarwegras zaden gezaaid. De zaden worden gezaaid in schaduw huizen en worden gekweekt in biologische grond. Het hele jaar worden er zaden gezaaid zodat er voldoende tarwegraspoeder gemaakt kant worden.  Het gras moet geoogst worden voordat het uitgroeit tot graan omdat als het nog klein is vol zit met vitamines, mineralen en enzymen.
Dagelijks wordt het tarwegras besprenkelt en gecontroleerd. Op de achtste dag word het gras met de hand geoogst. Nadat het geoogst is wordt het tarwegras grondig gewassen zodat alle vuilheden eraf zijn. Het tarwegras wordt in de open lucht gedroogd en gesorteerd voor het maalproces. 

Nadat het tarwegras gesorteerd is voor het maalproces wordt het vermalen tot fijn poeder en gecontroleerd op kwaliteit en zware metalen. Tijdens de hele verbouwing van het tarwegras wordt steeds gekeken naar de kwaliteit ervan want Girme’s wil alleen maar kwalitatieve tarwegraspoeder op de markt brengen. Nadat het tarwegras vermalen is, wordt het gewogen en direct verpakt om de kwaliteit te garanderen.» Certificaten

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop webwinkel beginnen